Dansk Dystoniforening indbyder hermed til medlemsmøde den 16. marts 2024 kl. 11.00 på Hotel Scandic Sydhavnen, Sydhavnsplads 15, 2450, København SV

Vi ønsker at prøve noget nyt af i stedet for en foredragsholder til dette arrangement. Læs herunder hvad vi godt kunne tænke os:

Vi mangler DIG
Vi mangler DIG som vil fortælle DIN dystoni historie til forårsmødet. Vi håber, at 3-4 personer i Øst og 3-4 personer i Vest til de kommende medlemsmøder vil fortælle om deres dystoni historie.

I vil sidde sammen, og fortælle via mikrofonen om jeres dystoni, om behandling, sjove historier om at have dystoni og de lidt trælse – du bestemmer. Har du sammen med andre lyst til at fortælle din historie, svare på spørgsmål om dine erfaringer, så skriv til os på info@dystoni.dk og har du brug for en snak inden du tilmelder dig, så skriv det i mailen, så ringer vi til dig.

Der er sat tid af til at alle 3-4 personer fortæller på skift og svare på spørgsmål. I anden del tager vi mikrofonen rundt, hvor man i salen stiller et spørgsmål og hvem der end har lyst kan svare – altså Åben Mikrofon hvor vi får snakket sammen, delt historier og en kop kaffe.

Program for dagen:

Kl. 11:00 – 11.30 Indtjekning
Kl. 11:30 – 12:30 Frokost
Kl. 12:30 – 14.00 “Åben” mikrofon del 1
Kl. 14.00 – 14.30 Kaffe, kage og socialt samvær
Kl. 14.30 – 16.00 “Åben” mikrofon del 2

Er der blandt deltagerne et hensyn i forhold til maden f.eks. allergi, vegetar m.m. bedes I give besked til ingelis@dystoni.dk ved tilmeldingen.

Arrangementet er gratis for medlemmer, for dobbelt medlemskab (2 deltagere), støtte medlemskab
(1 deltager).

Ønsker man en ekstra person med, er der mulighed for at opgradere til dobbelt medlemskab for 50 kr.

Arrangementet koster 500 kr. for ikke medlemmer.

For medlemmer, hvor deres handicap gør, de har brug for ledsager/handicaphjælper, kan denne komme med gratis. Det skal dog oplyses ved tilmelding samt, at man medbringer et gyldigt ledsagerkort.

Vi glæder os til at se jer alle.

Tilmelding senest 20. februar til:
Mail: ingelis@dystoni.dk – Telefon: 21 43 80 02