Det er nu muligt at downloade medlemsbladet her på siden.

Grundet de kraftigt stigende priser på forsendelse, arbejder vi på at Dystonibladet, vores medlemsblad fremover kan downloades her på siden eller sendes til jer på mail. Det har i mange år været et ønske at spare på portoudgifterne og i stedet bruge dem på de aktiviteter vi gerne vil lave og deltage i. Blandt andet vores medlemsmøder, deltagelse på messer og konferencer m.m. for at kunne give vores medlemmer artikler med de sidste nye informationer, undersøgelser og behandlingsmuligheder.

Vi håber på at DU fremover vil få bladet sendt pr. mail eller få en mail når det er klar her på siden, det eneste du skal gøre er at sende os din mailadresse og i mailen bekræfte at vi gerne må sende dig nyhedsmail mellem 4-6 gange om året.

Du kan sende mailen til info@dystoni.dk
Du kan downloade Dystonibladet her